Charitativní kampaň

Zúčastněte se naší charitativní kampaně v rámci události!

Darováním 130 € podpoříte vzdělání jednoho dítě na CELÝ rok. Během letošní události Annual Event Váš příspěvek podpoří vzdělání nejen jednoho, ale TŘÍ dětí! Buďte připraveni na blížící se charitativní kampaň Zinzino. Společně podpoříme více dětí v oblasti vzdělávání.

Zinzino Gives Back

Chceme také zdůraznit, že každý příspěvek je důležitý.
Vyberte si vyhovující metodu převodu níže:

Swish: 123 566 3828
(Švédsko)

Vipps: 101410
(Norsko)

Paypal: www.glocalaid.no

Sponzor dětí: www.glocalaid.no

BANKOVNÍ PŘEVOD 3000.30.20645
IBAN: NO1230003020645
SWIFT: SPSON022

#ZinzinoEvent2021

Máte otázky?

Díky vstupence na virtuální Annual Event získáte přístup také ke dvěma dnům plným exkluzivních školení, inspirativních přednášejících, včetně našich hlavních přednášejících, a úžasného video obsahu. Vstupenky lze koupit do 1. listopadu 2021, 10:00 SEČ. Pokud si vstupenku koupíte do 23. října, získáte k nákupu speciální dárek. Sledujte více než 15 hodin inspirativních školení, hlavních řečníků a top lídrů, radujte se z uvedení našich nových produktů a oslavte se svým týmem účast na Annual Event. Podívejte se na videa, kdykoli budete chtít – a nenechte si utéct ani minutu! Díky vstupence na virtuální konferenci se budete moci znovu podívat na záznamy celé události až do 31. ledna 2022. Navazujte kontakty – povídejte si s členy týmu a sdílejte své nadšení, zatímco budete sledovat přenos události. Top Gun – získejte ceny v naši prestižní soutěži Top Gun Awards.

Přehrajte si svůj oblíbený obsah z telefonu nebo tabletu přímo na TV. Použijte prohlížeč Chrome a postupujte podle pokynů uvedených na oficiálních stránkách Chromecast: https://video-tv-cast.com/chromecast/

Pro získaní nejnovějších informací ráno v den konání události postupujte podle instrukcí níže.

• Přihlaste se pomocí svého Partner ID a hesla do Back Office na zinzino.com
• Najděte obrázek vstupenky
• Klikněte na „Vaše vstupenka“. Zde najdete informace o své vstupence.
• Klikněte na „Vstoupit do události“ pro sledování živého vysílání nebo získání podrobných informací ještě před začátkem akce.

Pokud jste koupili více vstupenek a potřebujete je sdílet se svými hosty, najdete je v části „Další vstupenky”. Zkopírujte odkazy na vstupenky ráno v den konání události a pošlete je svým hostům.

Narazíte-li na problémy, kontaktujte naši podporu pro partnery.

Vstupenky jsou dostupné přímo přes Vaše Back Office. Přejděte na obrázek vstupenky vpravo a klikněte na „Koupit vstupenku“.

Vstupenku můžete také koupit na našem webu pro partnery v části „Kampaň pro partnery“. Nezapomeňte si virtuální vstupenku koupit ve svém Back Office, aby byla propojena s vaším Partner ID:
1. Přihlaste se do Back Office
2. Přejděte do „Nakupovat“
3. Přejděte do „Připojit se“
4. Přejděte do sekce Kampaň pro partnery a kupte si vstupenku na událost Virtual Event.

Bohužel, na vrácení peněz za svou vstupenku (své vstupenky) na tuto událost nemáte nárok .

Přístup ke své virtuální vstupence (vstupenkám) získáte přes svoji osobní Back Office. Nezapomeňte se přihlásit pomocí čísla Partner ID, které jste použili při nákupu své virtuální vstupenky. Aktuální informace získáte, když se přihlásíte ráno v den konání události.

Pokud Vám vstupenku koupil někdo jiný, bude vstupenka se všemi informacemi v Back Office této osoby. Ten, kdo vstupenku zakoupil, ji s Vámi musí sdílet ráno v den konání události, abyste se na událost dostali.

Ano, je osobní a váže se na číslo Partner ID, které jste zadali při nákupu Vaší virtuální vstupenky. Získáte přístup na stránku událost s využitím až dvou zařízení. Pro přepnutí na jiné zařízení se stačí odhlásit na prvním zařízení a na druhém zařízení znovu na stránku vstoupit.

Pokud jste koupili vstupenky na událost pro členy týmu, musíte jim ráno v den konání události poslat odkaz na jejich vlastní vstupenku. Odkazy na vstupenky najdete v Back Office.

• Přihlaste se pomocí svého Partner ID a hesla do Back Office na zinzino.com
• Najděte obrázek vstupenky
• Pro zobrazení všech vstupenek na událost, které jste koupili, klikněte na „Zobrazit vstupenky“. 

Zkontrolujte prosím, že se přihlašujete pomocí  správného Partner ID, které jste použili při nákupu své virtuální vstupenky. Narazíte-li na jakékoli problémy, kontaktujte prosím našipartnerskou podporu. 

Chat bude k dispozici během živého vysílání akce v pátek 16. a v sobotu 17. října.

Na stránce Virtuální výroční událost bude k dispozici chat. Náš tým podpory bude s Vámi naživo a v průběhu celé akce zodpoví všechny Vaše dotazy. Chat bude k dispozici v angličtině, čínštině, češtině, dánštině, finštině, němčině, maďarštině, italštině, norštině, polštině, ruštině, španělštině a švédštině.

Záznamy (s tlumočením) hlavní virtuální události budou zveřejněny zhruba 4 dny po jejím skončení na webové stránce události, na kterou se dostanete ze svého Back Office. Jakmile budou záznamy na webové stránce události dostupné, informujeme Vás o tom ve zpravodaji a v oznámeních v Back Office. Záznamy budou dostupné do 31. ledna 2022 na webové stránce události, na kterou se dostanete ze svého Back Office.

Do kampaně Top Gun se započítávají všechny zaplacené vstupenky na události. Jakékoli vrácení peněz, ke kterému dojde v období, kdy probíhá kampaň, budou z výsledků odečteny.
Nezapomeňte si svou vstupenku koupit ve svém Back Office, aby byla propojena s Vaším ID partnera:
1. Přihlaste se do Back Office
2. Přejděte do „Nakupovat“
3. Přejděte do „Připojit se“
4. Přejděte do sekce Kampaň pro partnery a kupte si vstupenku na událost Virtual Annual Event.

V průběhu večera Award Night oznámíme jména partnerů, kteří získají prestižní ceny Partner of the Year, Recruiter of the Year, Salesperson of the Year, Heart of Zinzino a Smiley Field! Oznámíme také člena týmu zákaznické podpory Zinzino, který získá cenu Smiley Office.

Všechny držitele vstupenek na Annual Event srdečně zveme, aby se v sobotu 23. října večer zúčastnili naší Virtual Annual Award Night!
Nalaďte si hudbu v 18:30 SELČ / 12:30 EDT / 3:30 AEST / 0:30 HKT / 22:00 IST nebo až začne program v 19:00 SELČ / 13:00 EDT / 4:00 AEST / 1:00 HKT / 22:30 IST a užijme si společně úžasnou virtuální Award Night plnou dobré nálady, vzrušujících novinek a strhujících překvapení. Slibujeme, že na tenhle večer jen tak nezapomenete, a navíc zjistíte, kdo vyhraje našich 6 prestižních Annual Awards.

Pokud jste koupili více vstupenek a potřebujete je sdílet se svými hosty, najdete je v části „Další vstupenky”. Zkopírujte odkazy na vstupenky a pošlete je svým hostům.
Narazíte-li na jakékoli problémy, kontaktujte prosím naši partnerskou podporu nebo napište na e-mailovou adresu annualevent@zinzino.com

Power Sessions budou zveřejněny po skončení události Annual Event, a to vždy jedna denně, počínaje 24. říjnem v časech 14:00–15:00  SELČ / 8:00–9:00 EDT / 22:00–23:00 AEST / 20:00–21:00 HKT / 17:30–18:30 IST. Takže po skončení události Annual Event očekávejte ve své schránce náš zpravodaj týkající se Power Sessions.

Máte-li vstupenku na virtuální událost, získáte přístup ke 4 Power Sessions, na kterých vystoupí naši hlavní přednášející Kindra Hall a Wes Linden. Také naši zakladatelé a držitelé titulu 1 Star Global President Hilde Rismyhr Sæle a Ørjan Sæle představí exkluzivní školení ve dvou speciálních Power Sessions. Power Sessions nebudou nahrávány, takže po skončení vysílání nebudou k dispozici.

Ano, tlumočení bude dostupné v těchto jazycích: finština, němčina, maďarština, italština, mandarínština, polština, ruština, slovenština, španělština a švédština. Upozorňujeme, že na poslední chvíli může dojít ke změnám.

Během vysílání je potřeba vybrat jazyk tlumočení, a to následujícím způsobem:

  1. V pravém rohu obrazovky přenosu vyhledejte symbol „sluchátek“, který slouží k výběru jazyka tlumočení.
  2. Klikněte na tento symbol a zobrazí se Vám seznam dostupných jazyků tlumočení.  
  3. Kliknutím na šipku vyberte požadovaný jazyk.

Školení budou probíhat v angličtině a budou tlumočeny do následujících jazyků: finština, němčina, maďarština, italština, mandarínština, polština, ruština, slovenština, španělština a švédština. Upozorňujeme, že na poslední chvíli může dojít ke změnám.

Školení Diamond Training budou probíhat v angličtině a budou tlumočeny do stejných jazyků jako školení v rámci hlavní události.

Ano, pokud jste si koupili vstupenku na virtuální Annual Event do 1. listopadu 2021, 10:00 SEČ a kvalifikovali se. V tomto případě budete mít přístup k záznamům (s tlumočením) až do 31. ledna 2022. Pro více informací se obraťte na podporu pro partnery.

Ano, pokud si vstupenku na virtuální  Annual Event koupíte po skončení události. Získáte tak přístup k záznamům (s tlumočením).  Virtuální vstupenku si můžete koupit do 1. listopadu 2021, 10:00 SEČ. Poté, co si vstupenku koupíte, přístup k záznamům získáte následovně:

• Přihlaste se pomocí svého Partner ID a hesla do Back Office na webu zinzino.com
• Najděte vstupenku na událost
• Klikněte na „Sledovat záznamy“
• Pro sledování záznamů klikněte na „Vstoupit do události“

Pokud jste koupili více vstupenek a potřebujete je sdílet se svými hosty, přejděte do části „Další vstupenky“. Zkopírujte odkaz vstupenky a zašlete jej svým hostům.  
Pokud se objeví nějaký problém, obraťte se na našiPodporu pro partnery. 

• Přihlaste se pomocí svého Partner ID a hesla do Back Office na zinzino.com
• Najděte vstupenku na událost
• Klikněte na „Sledovat záznamy“
• Pro sledování záznamů klikněte na „Vstoupit do události“

Pokud se objeví nějaký problém, obraťte se na našiPodporu pro partnery 

Pro další dotazy, se obraťte events@zinzino.comna našiPodporu pro partnery, nebo zavolejte místní partnerské číslo Zinzino ve Vaší zemi.

Ano, událost můžete sledovat přímo na svém iPhonu nebo iPadu. Funguje to odkudkoliv; je potřeba jen připojení k internetu. Pokud chcete streamovat video přes Apple TV a sledovat jej na velké obrazovce, můžete využít AirPlay na Vašich zařízeních iOS.  

Co potřebujete: 
– iPhone, iPad, iPad mini, nebo iPod touch 
– Apple TV 
Poznámka: Vaše iOS zařízení a Apple TV musí být připojena ke stejné síti Wi-Fi. Více informací o používání AirPlay naleznete na apple.com 

Přehrajte si svůj oblíbený obsah z telefonu nebo tabletu přímo na TV. Použijte prohlížeč Chrome a postupujte podle pokynů uvedených na oficiálních stránkách Chromecast:
}

Ano, virtuální událost můžete sledovat na počítači, tabletu nebo chytrém telefonu.

Ne. Zakoupením virtuální vstupenky získáte přístup k živému přenosu. Video se automaticky spustí ve vašem prohlížeči. Funguje na počítači, Macu, tabletu a chytrých telefonech. Pro sledování události Virtual Annual Event však musíte mít vyhovující internetové připojení.