Často kladené otázky

Všetky zaplatené lístky na eventy sa počítajú do kampane Top Gun. Všetky refundácie spracované počas tohto obdobia kampane sa odpočítajú od výsledkov.
Nezabudnite si zakúpiť lístok prostredníctvom svojho Back Office a prepojiť ho tak so svojím ID Partnera:
1. Prihláste sa do svojho Back Office
2. Prejdite na „Obchod“
3. Prejdite na „Pridať sa“
4. Prejdite na časť Partnerská kampaň a kúpte lístok na Virtual Annual Event.

V sobotu večer 23. októbra sú všetci držitelia lístka Annual Event pozvaní zúčastniť sa večierka Virtual Annual Award Night!
Nalaďte sa, pretože DJ začne hrať o 18.30 CEST/12.30 EDT/03.30 AEST/00.30 HKT/22.00 IST a program začne o 19.00 CEST/13.00 EDT/04.00 AEST/01.00 HKT/22.30 IST a spolu zažijeme večierok Virtual Award Night svetovej triedy plný smiechu, úžasných oznámení a vzrušujúcich prekvapení. Sľubujeme, že si tento večierok zapamätáte a zistíte, kto vyhrá našich šesť prestížnych ocenení Annual Awards.

Počas večera Award Night oznámime mená Partnerov, ktorí vyhrajú prestížne ocenenia Partner roka, náborový pracovník roka, obchodník roka, srdce spoločnosti Zinzino a Smiley Field! Tiež oznámime pracovníka zákazníckej podpory Zinzino, ktorý vyhrá ocenenie Smiley Office.

Lístok na virtuálne podujatie Annual Event vám umožní prístup na dva dni plné exkluzívnych školení, inšpiratívnych rečníkov vrátane našich hlavných rečníkov a k rozsiahlemu obsahu videí. Lístky si môžete kúpiť do 1. novembra 2021 10.00 SEČ. Ak si kúpite lístok pred 23. októbrom, k nákupu získate špeciálny darček.

Pozrite si viac ako 15 hodín inšpiratívneho školenia, hlavných rečníkov a top lídrov, povzbuďte naše uvádzanie výrobkov na trh a oslavujte so svojím tímom z miesta na podujatí Annual Event.

Sledujte videá na požiadanie – nenechajte si nič ujsť! Vaše virtuálne miesto na konferencii vám umožní opätovne sledovať celé podujatie až do 31. januára 2022. Nadviažte spojenie – četujte s členmi svojho tímu a podeľte sa o svoje nadšenie počas sledovania podujatia. Top Gun – vyhrajte ceny v našej prestížnej súťaži o udeľovanie ocenení Top Gun.

Ak máte lístok na virtuálne podujatie, získate prístup k štyrom Power Sessions, ktoré povedú naši hlavní rečníci – Kindra Hall a Wes Linden. Naši zakladatelia a 1 Star Global Prezidenti Hilde Rismyhr Sæle a Ørjan Sæle sa tiež podelia o exkluzívne školenie v dvoch špeciálnych Power Sessions. Power Sessions sa nebudú nahrávať, a preto sa po odvysielaní nebudú dať pozrieť.

Áno, budú poskytnuté tlmočnícke služby do nasledujúcich jazykov: fínskeho, nemeckého, maďarského, talianskeho, mandarínskeho, poľského, ruského, slovenského, španielskeho a švédskeho. Berte, prosím, do úvahy, že môže dôjsť k zmenám na poslednú chvíľu.

Áno, ak si zakúpite lístok na virtuálne  podujatie po podujatí, získate prístup k záznamom z neho (s tlmočením).  Lístok na virtuálne podujatie si môžete zakúpiť do 1. novembra 2021 10.00 SEČ. Po zakúpení lístka sa môžete dostať k nahrávkam nasledujúcim spôsobom:

• Prihláste sa so svojím Partner ID a heslom do Back Office na stránke zinzino.com
• Vyhľadajte lístok na podujatie
• Kliknite na „Pozrieť si nahrávky“
• Kliknite na „Vstúpiť na podujatie“ a pozrite si nahrávky

Áno, ak ste si kúpili lístok na virtuálne podujatie pred 1. novembrom 2021 10.00 SEČ a kvalifikovali ste sa, získate prístup k nahrávkam (s tlmočením) do 31. januára 2022. Pre viac informácií kontaktujte podporu pre partnerov.

Tréningové stretnutia budú v angličtine a tlmočnícke služby budú poskytnuté do nasledujúcich jazykov: fínskeho, nemeckého, maďarského, talianskeho, mandarínskeho, poľského, ruského, slovenského, španielskeho a švédskeho. Berte, prosím, do úvahy, že môže dôjsť k zmenám na poslednú chvíľu.

Školenie Diamond Training bude prebiehať v angličtine a budú poskytnuté tlmočnícke služby do rovnakých jazykov ako školenia na hlavnom podujatí.

Počas živého vysielania si musíte zvoliť požadovaný jazyk tlmočenia následovne:

  1. Vyhľadajte symbol slúchadiel a vyberte si požadovaný jazyk tlmočenia v pravom rohu vysielaného videa.
  2. Kliknite na symbol slúchadiel a zobrazte zoznam dostupných jazykov tlmočenia.  
  3. Kliknutím na šípku si zvolíte požadovaný jazyk.

Power Sessions budú uverejnené po jednom denne po podujatí Annual Event, od 24. októbra o 14.00 – 15.00 CEST /08.00 – 09.00 EDT/22.00 – 23.00 AEST/20.00 – 21.00 HKT/17.30 – 18.30  IST. Po podujatí Annual Event si pozrite doručenú poštu, v ktorej budete mať bulletin o Power Session.

Nie. Po zakúpení virtuálneho lístka budete mať neustály prístup k podujatiu. Video sa vo vašom prehliadači prehrá automaticky. Pozrieť si ho môžete na počítači, zariadení Mac, na tablete alebo smartfóne. Napriek tomu sa musíte uistiť, že máte dostatočné internetové pripojenie, aby bolo možné sledovať Virtual Annual Event.

Ak ste si kúpili viacero lístkov a potrebujete ich sprístupniť svojim hosťom, nájdete ich v časti „Dodatočné lístky“. Skopírujte odkaz lístku a pošlite ho svojim hosťom. 
Ak narazíte na nejaké problémy, kontaktujte našu podporu pre partnerov. 

• Prihláste sa so svojím Partner ID a heslom do Back Office na stránke zinzino.com
• Vyhľadajte lístok podujatia
• Kliknite na „Pozrieť si nahrávky“
• Kliknite na „Vstúpiť na podujatie“ a pozrite si nahrávky

Ak narazíte na nejaké problémy, kontaktujte našupodporu pre partnerov 

Nahrávky (s tlmočením) hlavného virtuálneho podujatia budú zverejnené približne 4 dni po podujatí na jeho stránke, na ktorú máte prístup prostredníctvom svojho Back Office. Keď budú nahrávky k dispozícii na webovej stránke podujatia, dostanete oznámenie prostredníctvom bulletinu a noviniek v Back Office. Nahrávky budú k dispozícii do 31. januára 2022 na stránke podujatia, ku ktorej získate prístup zo svojho Back Office.

Prehrajte si obľúbený obsah z telefónu alebo tabletu priamo na svojom televízore. Použite prehliadač Chrome a postupujte podľa krokov vysvetlených na oficiálnej stránke Chromecast: https://video-tv-cast.com/chromecast/

Áno, virtuálne podujatie môžete sledovať z počítača, tabletu alebo smartfónu.

V prípade ďalších otázok kontaktuje  events@zinzino.com našupodporu pre partnerov alebo zavolajte na miestne telefónne číslo servisu pre partnerov spoločnosti Zinzino vo vašej krajine.

Áno, môžete sledovať vysielanie naživo priamo na svojom iPhone a iPade. Funguje to všade, potrebujete len pripojenie na internet. Ak by ste chceli prehrávať video cez Apple TV a sledovať ho na veľkej obrazovke, môžete použiť AirPlay priamo zo zariadení iOS.  

Čo potrebujete: 
–iPhone, iPad, iPad mini alebo iPod touch 
– Apple TV 
Poznámka: Vaše zariadenie iOS a Apple TV musia byť pripojené k rovnakej sieti Wi-Fi. Ďalšie informácie o používaní AirPlay nájdete na stránke apple.com 

Môžete si ho zakúpiť priamo cez váš Back Office. Prejdite na obrázok lístka podujatia na pravej strane a kliknite na „Kúpiť lístok“.

Lístok si môžete kúpiť na našej webovej stránke pre partnerov pod kategóriou „Partnerská kampaň“. Nezabudnite si kúpiť virtuálny lístok cez svoj Back Office a prepojiť ho so svojím ID Partnera:
1. Prihláste sa do svojho Back Office
2. Prejdite na „Obchod“
3. Prejdite na „Pridať sa“
4. Prejdite na Partnerská kampaň a kúpte si lístok na virtuálne podujatie.

Ospravedlňujeme sa, nie ste oprávnení na refundáciu lístka (lístkov) na toto podujatie.

Prístup k svojmu virtuálnemu lístku (lístkom) získate cez svoj osobný Back Office. Nezabudnite sa prihlásiť pomocou čísla Partner ID, ktoré ste použili na zakúpenie virtuálneho lístka. Ak chcete dostávať všetky najnovšie informácie, mali by ste sa prihlásiť ráno v deň konania podujatia.

Ak vám lístok zakúpil niekto iný, informácie o vašom lístku sú v Back Office kupujúceho. Kupujúci vám bude musieť sprístupniť váš lístok ráno v deň konania podujatia, aby ste mohli vstúpiť na podujatie.

Ak chcete dostávať všetky najnovšie informácie, postupujte podľa nižšie uvedených pokynov ráno v deň konania podujatia.

• Prihláste sa so svojím Partner ID a heslom do Back Office na stránke zinzino.com
• Vyhľadajte obrázok lístka podujatia
• Kliknite na „Váš lístok“. Tu sú informácie o vašom lístku.
• Kliknite na „Vstúpiť na podujatie“ a pozrite si podujatie alebo dostanete informácie pred začatím podujatia.

Ak ste si zakúpili viaceré lístky a potrebujete ich odoslať svojim hosťom, nájdete ich v časti „Dodatočné lístky“. Skopírujte odkaz na lístok ráno v deň podujatia a odošlite ho svojim hosťom.

Ak narazíte na akékoľvek problémy, kontaktuje našu partnerskú podporu.

Áno, je osobný a je prepojený na číslo Partner ID, ktoré ste použili pri kúpe virtuálneho lístka. Budete mať prístup na stránku podujatia pomocou až dvoch zariadení. Ak chcete prepnúť zariadenie, odhláste sa z predchádzajúceho zariadenia a znovu prejdite na stránku na druhom zariadení.

Ak ste svojmu tímu zakúpili lístky na podujatie, musíte im ráno v deň konania podujatia poslať osobný odkaz s ich lístkom. Odkazy na lístky sú dostupné vo vašom Back Office.

• Prihláste sa so svojím Partner ID a heslom do Back Office na stránke zinzino.com
• Vyhľadajte obrázok lístka podujatia
• Kliknite na „Zobraziť lístky“ a uvidíte všetky svoje zakúpené lístky na podujatie.

Uistite sa, že sa prihlasujete pomocou správneho čísla Partner ID, ktoré ste použili pri kúpe virtuálneho lístka. Ak narazíte na nejaké problémy, obráťte sa na našupodporu pre partnerov. 

Na stránke Virtual Annual Event bude k dispozícii chat. Náš tím podpory Vám bude odpovedať na všetky Vaše otázky naživo počas celej konferencie. Chat bude k dispozícii v týchto jazykoch: anglický, čínsky, český, dánsky, nemecký, maďarský, taliansky, poslký, ruský, španielsky a švédsky.

Chat bude k dispozícii počas živého vysielania v piatok 16. októbra 2020 a v sobotu 17. októbra 2020.

Chat bude k dispozícii počas živého vysielania v piatok 16. októbra 2020 a v sobotu 17. októbra 2020.

Na stránke Virtual Annual Event bude k dispozícii chat. Náš tím podpory Vám bude odpovedať na všetky Vaše otázky naživo počas celej konferencie. Chat bude k dispozícii v týchto jazykoch: anglický, čínsky, český, dánsky, nemecký, maďarský, taliansky, poslký, ruský, španielsky a švédsky.

Hlavný rečník

Kampaň

Charita

Program

Recognition 

Steve Neale

Power Sessions