Välgörenhetskampanj

Delta i eventets välgörenhetskampanj!

För 130 EUR kommer du att stödja ett barn med utbildning i ett HELT år. Under årets Annual Event kommer ditt bidrag att tillhandahålla utbildning till inte bara ett, utan TRE barn! Håll ögonen öppna efter Zinzinos kommande välgörenhetskampanj. Tillsammans hjälper vi fler barn att få utbildning.

Zinzino Gives Back

Vi vill understryka att alla bidrag räknas.
Välj din föredragna överföringsmetod nedan:

Swisha: 123 566 3828
(Sverige)

Vipps: 101410
(Norge)

Paypal: www.glocalaid.no

Sponsra ett barn: www.glocalaid.no

BANKÖVERFÖRING 3000.30.20645
IBAN: NO1230003020645
SWIFT: SPSON022

#ZinzinoEvent2021

Har du frågor?

Din Virtual Annual Event-biljett ger dig tillgång till två dagar fyllda med exklusiva utbildningar, inspirerande talare, inklusive våra huvudtalare och mängder av videor. Biljetterna finns att köpa fram till 10 am CET, 1 november 2021. Om du köper din biljett innan 23 oktober, får du en speciell present med ditt köp. Se över 15 timmar med inspirerande utbildningar, huvudtalare och tal från våra högsta ledare, applådera våra produktlanseringar och fira med ditt team från din Annual Event-plats. Titta på videor på begäran – missa inte en sekund! Din virtuella konferensplats ger dig möjlighet att titta på hela eventet igen fram till 31 januari 2022. Håll kontakten – chatta med dina teammedlemmar och dela glädjen när ni tittar på eventet. Top Gun – vinn priser i vår prestigefyllda Top Gun Awards-tävling.

Streama ditt favoritinnehåll från din telefon eller surfplatta direkt till din TV. Använd en Chrome-webbläsare och följ stegen som de förklaras på de officiella Chromecast-sidorna: https://video-tv-cast.com/chromecast/

Du kan köpa den direkt via ditt Back Office. Gå till eventbiljettbilden på höger sida och klicka på ”Köp biljett”.

Du kan också köpa din biljett från vår Partner-webb under kategorin ”partnerkampanj”. Kom ihåg att köpa din virtuella biljett via ditt Back Office för att länka den till ditt Partner ID-nummer:
1. Logga in på ditt Back Office
2. Gå till ”Handla”
3. Gå till ”Anslut”
4. Gå till Partnerkampanj och köp din Virtual Event-biljett.

Tyvärr kan du kan inte få en återbetalning för din evenemangsbiljett/dina evenemangsbiljetter.

Du kommer att få tillgång till din/dina virtuella biljett/biljetter från ditt personliga Back Office. Kom ihåg att logga in med Partner ID-numret du använde när du köpte din virtuella biljett. För att få de senaste uppdateringarna, ska du logga in samma morgon som det faktiska eventet.

Om någon annan har köpt din biljett åt dig så finns din biljettinformation på köparens Back Office. Köparen kommer att behöva dela din biljett med dig samma morgon som eventet så att du kan ansluta till eventet.

För att få alla de senaste uppdateringarna, följ instruktionerna nedan samma morgon som evenemanget är.

• Logga in med ditt Partner ID och lösenord på Back Office på zinzino.com
• Leta efter bilden för eventbiljett
• Klicka på ”Din biljett”. Här är din biljettinformation.
• Klicka på ”Gå in på event” för att se eventet eller för att få information innan eventet startar.

Om du har köpt flera biljetter och behöver dela dem med dina gäster hittar du dessa under ”ytterligare biljetter”. Kopiera biljettlänken samma morgon som det faktiska eventet och skicka den till dina gäster.

Om du stöter på några problem, kontakta  partnersupporten.

Ja den är personlig och länkad till det Partner ID-nummer som du använde när du köpte din virtuella biljett. Du kommer att ha tillgång till evenemangssidan via upp till två enheter samtidigt. För att byta enhet, logga ut från din tidigare enhet och gå in på sidan igen.

Om du har köpt eventbiljetter till ditt team så måste du skicka den personliga biljettlänken till dem på morgonen samma dag som eventet är. Biljetterna finns tillgängliga i ditt Back Office.

• Logga in med ditt Partner ID och lösenord på Back Office på zinzino.com
• Leta efter bilden för eventbiljetten
• Klicka på ”Visa biljetter” och sedan kommer du att se alla de eventbiljetter du har köpt.

Se till att logga in med  samma Partner ID-nummer som du använde när du köpte din virtuella biljett. Om problemen fortsätter, kontakta vår partnersupport. 

Inspelningarna (med tolkning) av det virtuella huvudeventet kommer att släppas ungefär fyra dagar efter eventet på den eventsida som du öppnar från ditt Back Office. Du kommer att få ett meddelande i nyhetsbrevet och i Back Office-nyheterna när inspelningarna är tillgängliga på eventets webbplats. Inspelningarna kommer att vara tillgängliga fram till den 31 januari 2022 på eventets webbplats som du kan nå från ditt Back Office.

Alla betalade biljetter kommer att räknas i Top Gun-kampanjen. Eventuella återbetalningar som behandlats under kampanjperioden kommer att dras av från resultaten.
Kom ihåg att köpa din biljett via ditt Back Office för att länka den till ditt Partner ID-nummer:
1. Logga in på ditt Back Office
2. Gå till ”Handla”
3. Gå till ”Anslut”
4. Gå till Partner-kampanj och köp biljetten till Virtual Annual Event.

För ytterligare frågor,  kontakta events@zinzino.comvårpartnersupport eller ring det lokala numret till Zinzinos partnerservice i ditt land.

Ja, du kan titta på evenemanget direkt på din iPhone och iPad. Det fungerar överallt där du befinner dig, allt du behöver är en internetanslutning. Om du skulle vilja streama en video via Apple TV för att se den på storbild, kan du använda AirPlay direkt från dina iOS-enheter.  

Vad du behöver: 
– iPhone, iPad, iPad mini, eller iPod touch 
– Apple TV 
Obs: Din iOS enhet och Apple TV måste vara anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. För mer information om hur du använder AirPlay, besök apple.com 

Cast your favorite content from your phone or tablet straight to your TV. Use a Chrome browser and follow the steps as explained on the official Chromecast pages:
https://video-tv-cast.com/chromecast/

Ja, du kan se Virtual Event på en dator, surfplatta eller smartphone.

Nej. När du har köpt din virtuella biljett, så kommer du att få åtkomst till eventet. Videon spelas upp automatiskt i din webbläsare. Den fungerar på PC, Mac, surfplatta eller smartphone. Men du måste se till att du har en ordentlig internetuppkoppling för att titta på Virtual Annual Event.

Under Award Night kommer vi att meddela namnen på de partners som har vunnit de prestigefyllda utmärkelserna årets partner, årets rekryterare, årets säljare, Zinzinos hjärta och Smiley Field! Vi kommer också att meddela den anställda på Zinzinos kundtjänst som har vunnit priset Smiley Office.

På lördag kväll den 23 oktober är alla som har en biljett till vårt Annual Event inbjudna att delta i vår Virtual Annual Award Night!
Titta på DJ:en kl. 6.30 PM CEST / 12.30 PM EDT / 3.30 AM AEST / 12.30 AM HKT / 10.00 PM IST eller när programmet börjar kl. 7 PM CEST / 1 PM EDT / 4 AM AEST / 1 AM HKT / 10.30 PM IST. Tillsammans kommer vi att uppleva en Virtual Award Night i världsklass fylld med skratt, spännande tillkännagivanden och rafflande överraskningar. Vi lovar att detta kommer att bli en kväll att minnas, och dessutom kommer du att få reda på vilka som vinner våra sex prestigefyllda Annual Awards.

Om du har köpt flera biljetter och behöver dela dem med dina gäster hittar du dem under ”Ytterligare biljetter”. Kopiera länkarna till biljetterna och skicka dem till dina gäster.
Vid eventuella problem, kontakta vår partnersupport eller annualevent@zinzino.com

Det kommer att släppas en Power Session per dag efter Annual Event, med början den 24 oktober kl. 2–3 PM CEST / 8–9 AM EDT / 10–11 PM AEST / 8–9 PM HKT / 5.30–6.30 PM IST. Så kontrollera din inkorg för att se om du mottagit vårt nyhetsbrev angående Power Session efter Annual Event.

Om du har en biljett till Virtual Event kommer du att få åtkomst till fyra Power Sessions som ges av våra huvudtalare Kindra Hall och Wes Linden. Våra grundare och 1 Star Global Presidents Hilde Rismyhr Sæle och Ørjan Sæle kommer också att dela med sig av exklusiv utbildning i två speciella Power Sessions. Power Sessions kommer inte att spelas in och kommer därför inte att gå att se efter den faktiska sändningen.

Ja, tolkningstjänster kommer att finnas på följande språk: finska, tyska, ungerska, italienska, mandarin, polska, ryska, slovakiska, spanska och svenska. Kom ihåg att det kan ske ändringar i sista minuten.

Under sändningen kommer du att behöva välja tolkningsspråk genom att göra följande:

  1. Hitta symbolen för ”Hörlurar” och välj sedan ditt tolkningsspråk i videons högra hörn.
  2. Klicka på symbolen för ”Hörlurar” för att få tillgång till listan över tillgängliga tolkningsspråk.  
  3. Klicka på pilen för att välja språk.

De direktsända utbildningssessionerna kommer att vara på engelska och tolkningstjänster kommer att tillhandahållas på följande språk: Finska, tyska, ungerska, italienska, mandarin, polska, ryska, slovakiska, spanska och svenska. Kom ihåg att det kan ske ändringar i sista minuten.

Diamond-utbildningen kommer att vara på engelska och tolkningstjänster kommer att tillhandahållas på samma språk som huvudeventets utbildningssessioner.

Ja, om du har köpt en virtual event-biljett före kl. 10.00 CET den 1 november 2021 och var kvalificerad så kommer du att få åtkomst till inspelningen (med tolkning) fram till 31 januari 2022. Kontakta partnersupporten för mer information.

Ja, om du köper en virtual  event-biljett efter eventet kommer du att få åtkomst till inspelningen av huvudeventet (med tolkning).  Du kan köpa en virtuell biljett fram till 10 am CET, 1 november 2021. När du har köpt din biljett kan du få tillgång till inspelningarna genom att göra följande:

• Logga in med ditt Partner ID och lösenord på Back Office på zinzino.com
• Leta efter eventbiljetten
• Klicka på ”Titta på inspelningar”
• Klicka på ”Gå till eventet” för att titta på inspelningarna

Om du har köpt flera biljetter och behöver dela dem med dina gäster, så hittar du dessa under ”Ytterligare biljetter”. Kopiera biljettlänken och skicka den till dina gäster.  
Om du stöter på några problem, kontakta vårpartnersupport. 

• Logga in med ditt Partner ID och lösenord på Back Office på zinzino.com
• Leta efter eventbiljetten
• Klicka på ”Titta på inspelningar”
• Klicka på ”Gå till eventet” för att titta på inspelningarna

Om du stöter på några problem, kontakta vår  partnersupport